IMT i gymmet

Vi kör ett antal olika IMT-pass i gymmen varje vecka med start 8 januari. Då jobbar du i en liten grupp med inspiration på topp. På Inspiration med tränare får du nörda teknik, testa nya sätt att träna och får massor av inspiration. Gruppen består av  6 -8 personer under ledning av en tränare som ger dig personlig feedback. IMT anpassas för att du ska hitta inspiration, oavsett nivån på din träning. Tanken är att du ska få energi och inspiration till att träna vidare på egen hand. IMT är ett bokningsbart inspirationstillfälle och finns i flera olika varianter och inriktningar. Du lämnar IMT fylld av pepp!

IMT HIT
Högintensiv träning där vi fokuserar på kondition och funktionella styrkeövningar. För dig som är träningsvan. I Tannefors på måndagar 11.45 med Joel. I City på måndagar 18.00 med Anna-Lena och på onsdagar 18.30 med Malin i Tannefors.

IMT Kettlebell
Kettlebells är ett fantastiskt träningsredskap som du kan träna nästan allt med. Styrka, koordination, kondition och balans Häng på ett pass och få inspiration och pepp.  Tisdagar 18.00 med Uffe i Tannefors .

IMT funktionell 45
Vi arbetar i mindre grupp med funktionella övningar, du får en skön utmaning med bra pepp från grupp och tränare. Lena håller i passet som är 45 minuter på tisdagar 11.30 i City.

IMT kom igång
För dig som vill komma igång i gymmet med funktionell träning eller redan är igång och vill arbeta på en bra grundnivå. Du utmanar dig efter din förmåga. City på onsdagar 11.45  med Kerstin.

 IMT kroppsviktssträning
En  träningsform där du använder din egen kropp som främsta vikt och redskap. Du kan alltid anpassa övningarna utifrån din egen träningsnivå. City på torsdagar 18.00 med Mike.

IMT funktionell
Vi arbetar i mindre grupp med funktionella övningar, du får en rejäl utmaning med bra pepp från grupp och tränare. I Tannefors på fredagar 11.45 med Leif.

IMT Fredagsfys
Avsluta veckan med ett varierande och utmanande träningspass för en mindre grupp som vill ge allt innan helgen tar vid. Högintensivt och funktionellt för både styrka och kondition, med skivstång, hantlar, kettlebells och allt annat vi kan hitta i gymmet. City, fredagar 17.30 med Teresa eller Peter J.

IMT introduktion
Kom igång och bli en gymmare. Vi  testar några maskiner, men även funktionella grundövningar med syftet att du ska komma igång och känna dig trygg i gymmet. Väkommen att boka dig på tisdagar 8.30 i Kanonhuset med Martina.


Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär