Spin of Hope 17 mars

Den 17 mars är det dags för en av årets allra bästa dagar på Friskis. Då kör vi Spin of Hope som är ett svettigt och härligt event till förmån för Barncancerfonden. Förra året trampade alla deltagare runt om i Sverige in runt 6 miljoner kronor! Här kan du läsa mer om eventet.

LAGCYKLARNA FULLBOKADE.

Dra ihop ett gäng arbetskamrater, grannar eller kompisar och håll igång en spincykel i 12 timmar (=12 pass). Ni väljer själva hur många som deltar – det kan vara 1-12 personer som trampar på en lagplats. Alla kan vara med och man behöver inte vara medlem på Friskis. Det går också bra att köpa ströplatser – ett pass kostar 125 kr.

Det finns också möjlighet att anmäla ett lag för att köra på en IW-walker eller roddmaskin. Om du är intresserad av det så mailar du gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Tid:17 mars 7.00-19.00

Plats: Stora hallen i Tannefors, Gamla Tanneforsvägen 17.

Anmälan: FULLBOKAT FÖR LAG Laganmälan görs direkt på Barncancerfondens sida. Bokning och betalning till enstaka pass gör du här. Om du vill boka ströplats på en IW-walker är det bara att maila gunilla@linkoping.friskissvettis.se. Det kostar 125 kr per pass.

Kostnad: En lagplats kostar 1500 kr. Ni kan också stötta Barncancerfonden lite extra och köpa en Guldcykel för 3 000 kr. Enstaka pass kostar 125 kr.

Pass under dagen: Det startar ett nytt pass varje heltimme. Här kan du se en lista över pass och ledare (det kan förstås bli en del ändringar).

Du som är med på Spin of Hope är också varmt välkommen att träna i vårt gym eller på något pass i Tannefors utan kostnad under dagen. Det finns fika framdukat hela dagen så kom gärna lite före ditt pass och häng kvar en stund efter och heja på lagkompisarna.

Träningspass i övriga hallar under dagen:

9.30 Indoor walking
10.15 Familj. Kul träning för barn 2-6 år ihop med vuxen.
11.30 Skivstång
13.00 Step explode

Dessa pass kan du som deltar i Spin of Hope vera med på utan kostnad. Anmäl i receptionen vilket pass du vill gå på. Först till kvarn gäller.

Frågor? Hör av dig till via mail gunilla@linkoping.friskissvettis.se eller telefon 0708-913858.

Hoppas vi ses!


Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär