Föreläsning med Aron Andersson

Aron är en av Sveriges mest omtyckta äventyrare, inspiratörer och föreläsare. Genom att utföra otroliga äventyr som de flesta med full rörlighet aldrig ens skulle drömma om inspirerar han andra att se möjligheter – oavsett svårigheter.

Aron är en äventyrare som har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa.

När Aron var 9 opererades han för cancer och hamnade i rullstol och tog då ett beslut som han lever efter än idag: att aldrig låta några hinder stoppa honom från att göra det han vill. Genom att försöka se möjligheter istället för begränsningar har han blivit en stor inspiratör för alla som vill uppnå sina drömmar. Arons unika erfarenhet som professionell äventyrare har gett honom insikter om vikten av laganda och hur mental inställning kan göra hela skillnaden. Inte bara för att nå målet, utan också för att kunna njuta av resan på vägen dit. Han kommer prata om glädje, motivation, möjligheter och perspektiv.

                 La Grave Expedition Arcada Aron Anderson 2015

Läs gärna mer på hans hemsida  www.aronanderson.se

Välkommen att lyssna på Aron söndagen den 2 april 12.00-13.15 i Tannefors.

För dig som är medlem i Friskis Linköping kostar det 150 kr. Om du inte är medlem kostar det 250 kr (medlemsskap kostar 100 kr per kalenderår). Du betalar samtidigt som du bokar här. Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats på någon annan.

Hör av dig till  gunilla@linkoping.friskisvettis.se om du har några frågor.

Hoppas vi ses!


Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär