Om rörelse – livsstilsprofessor gästar Friskis

Rörelse för kropp och själ

Teori och praktik med livsstilsprofessor Mai-Lis Hellénius

Mai-Lis Hellénius håller en föreläsning på temat senaste nytt om fysisk aktivitet och hälsa och leder ett medelintensivt gympapass som tränar kondition, styrka och smidighet. Vi får både i teori och i praktik veta hur rörelse kan göra oss piggare, gladare och friskare.

Mai-Lis Hellénius är "livsstilsprofessor".  Den officiella titeln är professor i allmänmedicin, med inriktning mot kardiovaskulär prevention, vid Karolinska Institutet i Stockholm. Hon leder också gympa inom Korpen sedan 43 år och har skrivit ett flertal böcker inom hälsa och livsstil. Hennes senaste bok Livsviktigt finns att köpa under dagen.

Tid: Fredagen den 15 september kl. 14.00 - 16.15. Vi startar med en föreläsning med Mai-lis, därefter bjuds på enklare fika. Mai-Lis leder sedan ett träningspass. Du kan delta bara på föreläsning och fika om du vill.

Klädsel: Träningskläder och bra skor. Var gärna omklädd redan till föreläsningen om du ska vara med på träningen.

Plats: Friskis&Svettis lokal på Gamla Tanneforsvägen 17, Linköping.

Pris: 100 kr som betalas vid anmälan i  detta formulär. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan. Du behöver inte vara medlem i Friskis.

Frågor? Hör av dig till Gunilla  på Friskis&Svettis: gunilla@linkoping.friskissvettis.se, mobil 0708-913858 eller Wivi-Ann på 1,6 & 2,6 miljonerklubben: wivi-ann@1.6miljonerklubben.com eller mobil 0704-335687.

Välkommen önskar 1,6 & 2,6 miljonerklubben och Friskis&Svettis i Linköping!                                      


Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär