Medlemstips till City

Nu har vår nya häftiga lokal Friskis City varit öppet i några veckor. Vilken härlig start med massor av folk! Det är såklart alltid lite inkörningsfixande och så men på det stora hela har det rullat på finfint. Vi gillar såklart feedback, det gör att vi kan vässa oss bli ännu bättre. Här är en del förslag och tips som kommit in från er som tränar i City. Många tack!

Annan musik och lägre volym önskas/Musiken hörs dåligt upp på läktaren
Vad man tycker om musik och volym varierar mellan personer och vi kommer aldrig hitta något som ALLA är nöjda med. Men vi har justerat ljudvolymen ett par gånger och ska kolla ljudet på läktaren lite extra.

Barnrum önskas
Vi har barnrum i Tannefors och Kanonhuset men det är inte planerat för något sånt i City. Lokalerna där är inte överskådliga på samma sätt så det fanns ingen naturlig plats. Större barn kan naturligtvis vara i väntytorna på föräldrarnas ansvar. Av säkerhetsskäl är inga barn tillåtna i gymmet. Men undantaget är dagtid då kan du ta med din bebis om den sitter eller ligger i barnbilstol eller barnvagsninsats. Precis som det funkar i alla våra anläggningar alltså.

Hylla att lägga glasögonen på i duschen
Vi kollar på om det går att få till någon bra variant där.

Musik i omklädningsrummen
De finns högtalare där men det har varit lite strul med att få igång systemet. Men vi fortsätter jobba på det!

Tydligare skogräns
Japp! Skogränsen är viktig så golven och lokalerna håller sig snygga. Och så att man lugnt kan glida in i strumplästen. Det vi har sett i de andra lokalerna är att det är bra att byta infosätt ibland, man blir ju lätt ”blind” för det som alltid finns där.

Det är kallt i lokalen
Ja det blev lite väl kyligt ett tag. Och ett tag var det faktiskt lite för varmt också. Vi justerat temperaturen så nu hoppas vi att du inte fryser utan har en alldeles lagom träningsvärme.

Belysningen i spinsalen – kan man dimma?
Ja det går att dimma allmänbelysningen där. Fast det går inte att släcka helt – brandskyddsregler sätter ett bestämt stopp för det. Vi kommer testa att ändra lite på spottarna så det inte blir lika brutalt ljus på ledarna ;-).

Bättre belysning vid hantlarna i gymmet
Det är meningen att det ska vara lite soft belysning där men en del tycker det blev lite väl skumt. Vi börjar med att sänka lampor som sitter högt nu. Men de sitter väldans högt – över 4 meter – så våra vanliga stegar räcker inte till, men det ska vi såklart lösa.

Fler lättare viktskivor i gruppträningslokalen
Visst behövs det! Och det är beställt.

Lösa viktstänger som finns på gymmet i Tannefors
De är på ingång. Och en del andra grejer som viktställ, viktskivor, olika bollar.

Tips och instruktioner för klättring önskas
Det kommer! Vi har bland annat påbörjat ett bra samarbete med Linköpings klätterklubb men det kommer också finnas Friskis-funktionärer som kan dela med sig  tips och trix vid boulderingväggen.

En boxsäck önskas
Den är inköpt så vi ska bara fixa en bra upphängning av den också.

Mattbitarna glider isär i gymmet
Ja dom gör ju det och det ska dom såklart inte göra. Vi har beställt fler mattbitar och så fort de har kommit blir det en kant för att hålla ihop dom.

Det står att det kan vara upp till 60 personer på Jympa-passen men det verkar väldigt trångt
Det tycker vi också så vi minskar till 50.

Fler pass som börjar 18
Det är ju inte alltid pass som börjar exakt 18, men grupptränings schemat är väldigt välfyllt runt den tiden så det går inte att trycka på så mycket mer just då. Men vi räknar med att öka på antalet pass till nästa termin.

Fortsätt gärna att ge oss feedback på våra lokaler och verksamhet. Det gillar vi. Skriv förslagslappar (det kommer snart en låda för det i City också), maila till info@linkoping.friskissvettis.se eller snacka med oss.


Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär